maandag 9 september 2013

Oproep...

Aan iedereen die onze weblog volgt, maar deel drie van ons emigratieverhaal nog niet heeft aangeschaft: help ons om onze schrijfwerkzaamheden voort te zetten en koop Berichten uit Zweden 2007. Bij voorbaat onze dank daarvoor.

 
Berichten uit Zweden 2007 is te koop via de Engelse en Duitse webwinkels van Amazon. Als je het boek bij Amazon in Duitsland bestelt, dan is de verzending naar adressen in Nederland en België gratis. Kijk voor meer informatie over ons meest recente boek en hoe je dit kunt bestellen op de pagina boekwinkel van onze website.

Voor diegenen die geen creditcard hebben of het lastig vinden om via een Duits- of Engelstalige webwinkel te bestellen, bieden we ook een bestelservice aan waarbij je rechtstreeks aan ons betaald en wij er vervolgens voor zorgen dat je het boek krijgt geleverd. Tevens hebben we in Zweden nog enkele exemplaren van het boek beschikbaar die we tegen betaling van het boek en de verzendkosten naar adressen in Zweden kunnen sturen. Stuur als je in één van deze opties bent geïnteresseerd even een e-mail naar één van de op de contactpagina vermelde e-mailadressen. Voor de laatste optie geldt op is op!

4 opmerkingen:

 1. Tssss......m'n broer heeft hem voor me meegenomen naar Canada zodat ik ook dit boek van jullie kon lezen.
  Maar wat een rotboek zeg.....ik had 'm in één dag uit!!!
  Even zonder gekheid, weer heerlijk genoten van jullie verhalen!!!:)
  Me happy!!!

  Dus mensen, kopen dit boek zodat Ben en Nicole weer een nieuw deel uit kunnen geven want ik kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Caroline, hopelijk trekt dit wat mensen over de streep.

   En om het leestempo wat te drukken, kun je na sommige stukjes je ogen dichtdoen en proberen hetgeen we hebben beschreven te visualiseren. Even heerlijk wegdromen... Dan doe je er zeker twee keer zo lang over :-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hai Ilse,

   Een goede vraag!

   Uiteraard kun je het boek ook vanuit België kopen. Als je het bij Amazon in Duitsland besteld, dan is ook de verzending naar adressen in België gratis. Daarnaast kun je gebruik maken van de bestelservice waarbij je rechtstreeks aan ons betaald en wij er vervolgens voor zorgen dat je het boek krijgt geleverd.

   Ik zal dit ook toevoegen aan de bestelinformatie op de website en blog, bedankt dat je me er opmerkzaam op hebt gemaakt.

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!