donderdag 30 augustus 2012

Angstaanjagend

Heb je wel eens een mot van dichtbij - of door een vergrootglas - bekeken? Totdat Nicôle gistermiddag door het verandaraam heen onderstaande foto maakte, hadden wij dat in elk geval niet.

Wat ons vooral opviel was de kop van de nachtvlinder. Voorzien van twee bolle zwarte ogen, een op de snavel van een roofvogel lijkende bek en een paar enorm lange oren kan deze zo model staan voor een angstaanjagend masker.

4 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een engerd.
  Maar wel mooi hoe de natuur zo'n beestje maakt he?

  Je zou hem trouwens zo inlijsten.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtdiertje! Het gaat haast op een kleine vleermuis lijken. Hoe groot was ie eigenlijk in cm's?

  Groeten uit Dalarna!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Josien: De associatie met een vleermuis hadden wij ook al gemaakt. Zoals je het beestje op de foto ziet, schat ik het van voet tot vleugeltop op ongeveer twee tot twee en een halve centimeter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend, ik vind hem helemaal niet eng. Wel een snoepie eigenlijk. Leuk dat je zo'n mooie foto maakte en je de details zo goed kunt zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!