zondag 19 augustus 2012

Herfst?

De dagen worden merkbaar korter, de gemiddelde temperatuur daalt en de eerste blaadjes zijn van de bomen gevallen. De kalender is het niet met me eens, maar er is slechts één conclusie mogelijk: de zomer is voorbij. Vervolgens is het de vraag of de herfst al is begonnen of dat de omstandigheden het rechtvaardigen deze fase van het jaar als nazomer te bestempelen. Vandaag beleven we weliswaar een uitschieter, maar als ik het weer van gisteren alsmede de verwachtingen voor de komende week beschouw, dan is het antwoord op deze vraag duidelijk: de herfst is begonnen. Natuurlijk hoop ik dat we binnenkort toch nog van een vleugje nazomer mogen genieten, maar vooralsnog is er niets dat daarop wijst.

2 opmerkingen:

 1. Zeker gezien de niet echt geweldige zomer die jullie gehad hebben in Zweden kan ik me zo voorstellen dat je dolgraag een mooie nazomer wilt! Voor ons? Voor ons mogen alle blaadjes echt gaan vallen, ik kan niet wachten op de prachtieg kleuren die we straks voorgeschoteld krijgen met de daarbij verkoelende temperaturen!!! Heerlijk, deze week eindelijk eens een "normale" temperatuur van rond 22gr voor ons nadat we een super hete zomer van gemiddeld 30gr achter de rug hebben.... 8)

  Groet,
  Caroline!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zullen we een beetje hard gaan blazen, richting Zweden?

  Hier hebben we, jullie vast wel bekend, TE veel warmte.

  Ach, nog even, en wij zitten ook weer met onze wolletjes aan........

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!