vrijdag 17 augustus 2012

Ruilhandel

Net als voorgaande jaren delen we onze cantharellenoogst met vrienden en bekenden. De paddo-express waarover ik twee jaar geleden op onze toenmalige webblog schreef, heeft inmiddels al weer een boel leveringen gedaan. En hoewel iedereen weet dat deze dienst geen wederdienst behoeft, ontvangen we ook dit jaar af en toe een andere lekkernij uit Moeder Natuurs voorraadkast als beloning.

Zo verraste kennis Sten ons gisteren met een flinke hoeveelheid - goed voor vier maaltijden - versgevangen baars. Wat ons betreft een prima ruil. Driemaal raden wat er vanavond bij ons op het menu stond. En jawel, ze waren heerlijk.

3 opmerkingen:

 1. BLEH!!!!
  Ik ga liever voor de cantharellen, als je het niet erg vind.....;)

  Groet,
  Caroline!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Caroline, ik ga met je mee: ook de cantharellen.

  Hoewel een visje ook niet te versmaden is, maar als ze gebakken zijn staan ze me beter aan.

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Caroline!: Smaken verschillen, dat vind ik niet erg.

  Wilma: Natuurlijk hebben we de vis, alvorens deze op te eten, voorzien van een jasje van meel en kruiden en vervolgens gebakken.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!