vrijdag 26 juni 2015

Chapeau!

Tot voor kort beschermden we ons hoofd tegen zon en regen - en soms ook insecten - door het dragen van een pet. Een goedkoop, makkelijk te verkrijgen en ook makkelijk mee te nemen hoofddeksel dat echter ook twee nadelen heeft: het laat de zijkant van je hoofd alsmede je nek onbeschermd en als het hard regent, dan raakt de stof al snel doorweekt. Inmiddels hebben we een veel betere oplossing in de vorm van een leren hoed. Die is waterdicht en de brede rand geeft je hoofd rondom bescherming en houdt tijdens regen het water uit je nek. Daar hadden we veel eerder op moeten komen!


Het voordeel van dit speciale model hoed - de zogeheten Pack-A-Way hoed - is dat je hem opgevouwen in de daarvoor bijgeleverde zak in je rugzak kunt meenemen zonder dat deze daarin al te veel plaats inneemt.


Na ruim een jaar komt er nu een einde aan de aanwezigheid van het logo van Zweden Relax op onze blog. Een jaar waarin de naamsbekendheid van onze partner in buitenleven behoorlijk is toegenomen. En een jaar waarin Cathy en Freerk - de personen achter Zweden Relax - het plan hebben opgevat om in de nabije toekomst naar Zweden te emigreren en hun bedrijf daarvandaan voort te zetten. Voor nu nemen we onze pet - eh, hoed - af voor deze ondernemers en hun plannen om hun grenzen te verleggen. Daarnaast bedanken we hen voor de samenwerking gedurende het afgelopen jaar. En last but not least wensen we hen uiteraard heel veel succes bij het verwezenlijken van hun emigratieplannen! Het zou ons niet verbazen als jullie daarover vroeg of laat nog wel het een en ander op onze blog gaan lezen.


Voor meer informatie over praktische en leuke hoeden - die je natuurlijk niet alleen in Zweden, maar ook in Nederland (of waar dan ook) kunt dragen - verwijzen we graag naar de website van Zweden Relax. Daarnaast is en blijft Zweden Relax wat ons betreft een aan te bevelen adres als het om de aanschaf van artikelen op het gebied van buitenkoken gaat, in Nederland en wellicht binnenkort ook in Zweden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!