donderdag 4 juni 2015

Een rijker leven in de Zweedse bossen

Dit jaar is voor ons niet alleen een jubileumjaar - tien jaar geleden emigreerden we naar Zweden, maar ook een jaar van veranderingen en het verleggen van grenzen. Een van de dingen in dat kader is dat we om de twee maanden een bijdrage gaan leveren aan Grenzenloos Magazine, een gratis online tijdschrift uitgegeven door Eric-Jan van Dorp die middels zijn in emigratieboeken gespecialiseerde uitgeverij onder andere ook onze eerste twee boeken heeft uitgegeven. In het gisteren verschenen juninummer van het magazine staat ons eerste artikel, waarin we ons voor zover dat nog nodig is bij de lezers introduceren. Onze volgende bijdragen zullen over het algemeen over ons leven in het Hoge Noorden of emigreren naar Zweden gaan, maar ook andere bijdragen in het kader van wonen, werken en leven over de grens sluiten we niet uit. Tot vervolg in Grenzenloos Magazine!
 
Lees het artikel online of ga naar Grenzenloos Magazine om het gehele juninummer gratis online te lezen of te downloaden.

http://issuu.com/grenzenloos/docs/grenzenloos-magazine-17/26

2 opmerkingen:

 1. Hej Hej,

  Te gek zeg, eens per 2 maanden een eigen stuk mogen schrijven. Heel veel succes, maar dat gaat jullie zeker lukken.

  Hälsningar,

  Bas och Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!