dinsdag 23 juni 2015

Over de kop!

Wat gebeurt er als je op een grusweg te hard een flauwe bocht in rijdt? Vervolgens op losliggende steentjes gaat glijden en dan met een iets te forse draai aan het stuur corrigeert? Dan glij je naar de andere kant van de weg, kom je in de greppel terecht en ga je ten slotte over de kop. Wees gewaarschuwd: ook buiten het winterseizoen zijn de gruswegen door losliggende steentjes soms verraderlijk glad!


Dagboeknotitie van 15 juni 2015: "Naar later blijkt komen we ongeveer een kwartier nadat het ongeluk is gebeurd op de ongeluksplek aan. De bestuurder en de drie herdershonden waarmee hij in de auto zat, zijn dan al op eigen kracht uit het wrak geklommen. Gelukkig zijn ze alle vier op wat lichte schrammen en schaafwonden na ongedeerd!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!