woensdag 15 mei 2013

Bergen!

Het uitzicht dat we vanochtend uit ons 'slaapkamerraam' hebben, mag er wederom zijn. We zijn inmiddels in Oostenrijk gearriveerd en zitten in de bergen. Nog geen enorm hoge, maar toch. Het begin is er.


We gaan weer onderweg en krijgen al gauw de eerste serieuze - in de zin dat ze nog deels met sneeuw zijn bedekt - bergen in zicht.


Aan het einde van de ochtend bereiken we onze eerste bestemming: Filzmoos, het bergdorp met het prachtige uitzicht op de Bischofsmütze. Het is een bijzonder weerzien. Bijna negen jaar zijn we er niet geweest. En dat terwijl we hier bijna hadden gewoond.

2 opmerkingen:

  1. Met die bergen op de achtergrond op de laatste foto zou je haast denken dat het jammer is om er niet te wonen :-). Ziet er indrukwekkend uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Indrukwekkend is het zeker. En ja, het is een uitzicht waar we zeker elke dag van zouden genieten...

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!