donderdag 16 mei 2013

Water!

Met Zweden is niets mis, maar ook in Oostenrijk heb ik het prima naar mijn zin. Laat ik toch met een minpunt van dat laatste land beginnen. Ik mag nergens lekker los in het rond rennen. Overal moet ik aan de lijn, net alsof ik me niet netjes kan gedragen. Nee, wat dat betreft heb ik medelijden met alle honden die hier wonen. Aan de andere kant is het hartstikke leuk om in de bergen te wandelen. Er zijn allerlei spannende paadjes. Om elke hoek en over elke heuvel wacht wel weer een verrassing. En het beste van alles is dat er hier water in overvloed is. Niet alleen in prachtige drinkbakken...


maar ook in ontelbare stroompjes die van de bergen naar beneden klateren.

 
En in enorme meren, zoals je hier op de achtergrond kunt zien.
 
 
Mijn baasje heeft soms moeite om me bij te houden, zo hard ben ik steeds op zoek naar de volgende plek waar ik vol overgave met dat heerlijke natte spul kan spelen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!