zaterdag 11 mei 2013

Bestemming Oostenrijk

Ja, jullie lezen het goed. Wederom gaan we Zweden voor enige tijd verlaten. Dit keer zetten we koers naar Oostenrijk, het land waaraan ons hart een groot deel van ons leven was verpand. En het land waar we - als we er in september 2004 geschikte woonruimte hadden gevonden - nu met zekerheid hadden gewoond. Hoe het uiteindelijk allemaal anders liep, hebben we al in het kort in ons boek Naar de Noorderzon beschreven.
 
Hoewel we voordat we naar Zweden emigreerden gemiddeld vier keer per jaar met bestemming Oostenrijk vertrokken, zijn we er na onze emigratie nooit meer geweest. In eerste instantie omdat we hier in Zweden met hart en ziel aan onze toekomst werkten, vervolgens omdat het wellicht te confronterend zou zijn en ten slotte omdat we de lange reis gewoonweg te bezwaarlijk vonden.
 
Op dit moment zijn we bijna negen jaar verder en is geen van bovenstaande zaken nog een reden om de confrontatie met dit deel van ons verleden nog langer te mijden. We gaan dus naar Oostenrijk en zijn zeer benieuwd wat dit in ons teweeg zal brengen. Natuurlijk maken we er ook gewoon een leuke reis van en zullen we het niet nalaten om onderweg naar deze voor ons zo bijzondere bestemming van alles wat we tegenkomen te genieten. We zullen proberen om zo veel mogelijk van deze reis met jullie te delen, maar wel onder het voorbehoud dat we ons dan staande moeten zien te houden in de klant- en beursonvriendelijke wereld van prepaid mobiel internet. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!