vrijdag 24 mei 2013

Nieuw verschenen!

Berichten uit Zweden 2007
Dagboek van twee landverhuizers

In 2005 emigreerden Ben en Nicôle Heerland naar Zweden. In hun eerdere boeken Naar de Noorderzon en In het Hoge Noorden verhaalden ze al uitgebreid over hun emigratie en de enorme veranderingen die daardoor in hun leven plaatsvonden. In dit boek vertellen ze verder over hun avontuurlijke leven in het land van de midzomernacht. Een leven waar de sleur maar geen greep op krijgt en dat het duo in korte tijd meer verrassingen en uitdagingen voorschotelt dan de meeste andere mensen in een heel leven kunnen behappen.

Berichten uit Zweden 2007 is het derde boek over ons leven in Zweden en het vervolg op onze eerdere boeken Naar de Noorderzon en In het Hoge Noorden. In ons derde boek doen we aan de hand van dagboekfragmenten en korte stukjes verslag van wat we zoal in het jaar 2007 beleefden. Zo wordt de lezer onder andere deelgenoot van hoe we in contact komen met Paralympisch en wereldkampioen zwemmen voor gehandicapten Anders Olsson, hoe onze onderneming zo veel werk aantrekt dat we drastische keuzes moeten maken, hoe onze vriendin Ewy het slachtoffer wordt van een killer-bacterie, hoe de terugkeer van de wolf in de Zweedse bossen voor een hoop tumult zorgt, hoe we steeds vaster wortelen in onze nieuwe woonomgeving en tal van andere wetenswaardigheden over ons leven op het Zweedse platteland.
 
Berichten uit Zweden 2007 is uitgegeven in eigen beheer en alleen te koop via de Duitse en Engelse webwinkels van Amazon. Als je het boek bij Amazon in Duitsland bestelt, dan is de verzending naar adressen in Nederland en België gratis. Door het boek te kopen, steun je ons bij onze schrijfwerkzaamheden en het actueel houden van onze weblog. En als je het boek koopt, doe dat dan via onderstaande link. Dat levert ons enkele extra procentjes op. Alvast bedankt daarvoor.


Berichten uit Zweden 2007
Dagboek van twee landverhuizers
Auteur: Ben & Nicôle Heerland
Foto’s: Ben & Nicôle Heerland
1e druk mei 2013, 155 pagina's
ISBN 978-1484823439
Prijs 14,95 euro plus eventuele verzendkosten
(bij Amazon.de verzending naar Nederland en België gratis)

Amazon Duitsland vermeldt op haar website de prijs van het boek inclusief 7% Duitse BTW - 15,09 euro. Bij levering naar adressen in andere EU-landen wordt de prijs aangepast naar het BTW-tarief van het land waarnaar het boek wordt verstuurd. Voor leveringen naar bijvoorbeeld Nederland, België en Zweden geldt 6% BTW en wordt de prijs van het boek derhalve 14,95 euro. Deze prijsaanpassing wordt bij het afronden van de bestelling gedaan.

6 opmerkingen:

 1. IK heb weer zitten smullen van jullie verhalen uit het derde boek.
  Op naar het vierde boek.
  Jullie beloven dat we nu niet meer zolang hoeven te wachten.

  Hartelijke groet van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Wilma! Fijn dat je wederom van onze belevenissen hebt genoten.

   Groeten terug, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 2. Haha, hier nog een Wilma met een krabbel...heb genoten van jullie derde boek en verheug mij nu al op nummer vier! Ik wens jullie veel schrijf plezier, ga zo door! ( des te langer kunnen ik van jullie verhalen genieten...)

  Groetjes van Wilma uit Purmerend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je positieve woorden, Wilma 'uit Purmerend'.

   Hartelijke groeten terug, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 3. Een mooi vervolg op jullie eerdere boeken. Ik heb het met héél véél plezier gelezen. Op naar deel vier, ik ben superbenieuwd naar alles waarover jullie kennelijk nooit op jullie website hebben geschreven. Laat ons nu echter niet nog eens zo lang wachten als op deel drie ;-)

  Groeten uit de Lage Landen, Willie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Willie, voor je hartverwarmende commentaar.

   Groeten terug, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!